Full service uitzendbureau

Europoort Uitzendbureau levert niet alleen tijdelijke uitzendkrachten, maar zorgt ook voor personeel voor de langere termijn, ideaal dus voor werkgevers.

Vacature aanmelden

Uitzenden, werving & selectie, detacheren

Betrouwbare mensen met doorzettingsvermogen die onder andere industrieel reinigen, montagewerkzaamheden verrichten en heftruck rijden, vind je bij Europoort Uitzendbureau. Wij kennen onze mensen en leiden ze op tot gecertificeerd personeel. We investeren in ze en zorgen dat ze weten hoe ze de klus moeten klaren. Onze ervaring leert dat als we hen het vertrouwen en een goed salaris bieden, we daar harde werkers voor terugkrijgen.

Neem gerust contact met ons op als nog niet helemaal duidelijk is hoe je project gaat verlopen. Met onze ervaring in uitzenden, werven en detacheren, adviseren we graag over de invulling van geschikt personeel. Zelfs als je vandaag nog wilt starten!

foto3

Uitzenden

In onze database staan (gecertificeerde) medewerkers die voor jouw klus of project direct aan de slag kunnen. We stellen onze mensen graag aan je voor om een korte of langere periode je tekort aan personeel aan te vullen.

foto2

Detacheren

Personeel nodig voor een langere termijn, bijvoorbeeld om ziekte of zwangerschapsverlof op te vangen? We zoeken naar mensen die passen bij jouw organisatie en beschikken over specifieke certificering, kennis en ervaring. Europoort Uitzendbureau blijft in dit geval werkgever, waarmee je administratieve rompslomp en personeelsrisico’s vermijdt. We nemen de selectieprocedure graag uit handen, zodat jij tijd hebt om je te focussen op je organisatie.

Werving & Selectie

Goed personeel vinden en houden is niet altijd even makkelijk. Meerdere van onze werknemers zijn na een uitzendperiode in vaste dienst getreden bij onze opdrachtgevers. Eenvoudigweg omdat we de juiste match realiseerden.

We kennen die industrie en we bezitten een flinke dosis mensenkennis. De ideale combinatie om ook voor jouw organisatie de beste mensen te werven en te selecteren. We nemen je het hele wervingstraject graag uit handen: vacatures plaatsen, recruiten, gesprekken voeren en voorstellen.

foto1
foto4

Certificeringen

Wij zijn een open en transparante organisatie. Wij bezitten over onderstaande certificeringen:

  • VCU gecertificeerd
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Aangesloten bij de SIR
Meer informatie
du-pont

Europoort Uitzendbureau levert hard
werkende uitzendkrachten!

Erik-Jan Vermeulen, manager Dupont

Vacature aanmelden

Ben je op zoek naar vakkundig en deskundig personeel in de (petro)chemie, industriële reiniging of in de haven?
Wij helpen je graag aan passend personeel. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. We gaan zorgvuldig met je informatie om.