Veilig werken met de vorkheftruck (SOG)

Deze training is bedoeld voor medewerkers die regelmatig of incidenteel een heftruck besturen, maar nog geen heftruck-certificaat hebben gehaald.

Direct boeken

Toelatingseisen

Voor deze training moet je minimaal 18 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Deze 1-daagse training is bedoeld voor medewerkers die regelmatig of incidenteel een heftruck besturen, maar nog geen heftruck-certificaat hebben gehaald. Je leert veilig werken met een vorkheftruck.

Wat wordt er behandeld in deze training?

  • Veiligheid en rijvaardigheid
  • Dagelijks onderhoud
  • Gebruik van de juiste last dragers
  • Het heffen van lasten
  • Stabiliteit van de heftruck
  • Lastbepaling
foto5

Door de Veilig werken met de vorkheftruck training heb ik veel ervaring opgedaan.

Aad, uitzendkracht

section-img6

Locatie

De trainingen worden op onze locatie in Hoogvliet gegeven. We beschikken over een praktijkopstelling die voldoet aan de VCA Infra eisen voor het praktijkdeel van het examen.

training2

Examens

De examens worden afgenomen door een door VCA Infra erkend examenbureau. Deelnemers die slagen voor het examen ontvangen een SOG-diploma. Dit diploma is 5 jaar geldig.

Deze training in een andere taal?

Het examen Veilig werken met de Vorkheftruck kan afgelegd in Nederlands, Engels en Duits. We sturen voor buitenlandse talen graag vrijblijvend een offerte op maat.

Offerte op maat

Aanmelden voor deze training

Voor het aanmelden van de training Veilig werken met de vorkheftruck (SOG) en het invullen van je certificaat hebben we onderstaande gegevens nodig. We gaan uiteraard zeer vertrouwelijk om met al je gegevens.