Geen gewoon uitzendbureau

We zoeken de beste match, voor uitzenden, selectie of detacheren.

foto2

Een uitzendbureau dat meer doet dan uitzenden

Het team van Europoort Uitzendbureau kent de industriële sector en de havens op zijn duimpje. De banen zijn gevarieerd. Zelden werk je alleen, vaak is het teamwerk. Soms overdag of in ploegen, af en toe is het zwaar en word je vuil. Hoe dan ook, je moet een doorzetter zijn. Laten wij nu een kei zijn in het vinden van doorzetters.

Ben jij een doorzetter? Solliciteer direct!

24/7 voor onze klanten

We weten hoe het werkt in de industrie en de havens. Vaak is er ineens behoefte aan tijdelijk personeel. Het moet snel, flexibel, veilig en betrouwbaar. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar, zodat we je vandaag nog kunnen helpen.

foto3

Flexibele uitzendkrachten

Vertrouwen geven, betekent vertrouwen krijgen. Als je investeert in mensen, investeren ze in jouw organisatie. Op elk niveau. Daarom investeren wij in onze medewerkers. Niet alleen in financieel opzicht. We leiden ze op en zorgen dat ze precies weten wat ze te wachten staat. Als open en transparante organisatie houden we er een hands-on-mentaliteit op na. Maken we een afspraak, dan mag je ons daaraan houden.

Advies op maat

Niet alleen bij het invullen van vacatures, kunnen we je helpen. Ook als je nog niet precies weet welke mensen je nodig hebt of hoe je project gaat verlopen. We hebben jarenlange ervaring om het juiste personeel in te plannen voor diverse werkzaamheden in de havens en de industrie. Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat. Zelfs als je vandaag nog wilt starten.

Meer informatie
Advies op maat

Opleidings- & Trainingscentrum

In ons Opleidings- & Trainingscentrum leiden we onze eigen mensen én externe deelnemers op voor diverse functies binnen de Industrie. Onze medewerkers werken daarom veilig en doeltreffend. Ze bezitten de vereiste certificaten. Schrijf ook jouw medewerkers in voor een VCA, SIR of SOG vaktraining.

Trainingen bekijken

Europoort Uitzendbureau voordelen

  • Investeren in mensen
  • Eigen opleidingscentrum
  • 24/7 bereikbaar
  • Zero-tolerance beleid
  • Flexibele diensten
  • Advies op maat
  • Uitstekende salarissen
Voor werkgevers
foto1

Ik krijg een goed salaris voor mijn
werkzaamheden als industriele reiniger

Robin, uitzendkracht