Werken aan flenzen (volgens protocol) (SOG)

Deze training is bedoeld voor medewerkers die werkzaamheden moeten verrichten aan lage druk flensverbindingen. Het onderdeel volgens protocol is het vervangen van flenzen onder hoge druk.

Direct boeken

Toelatingseisen

Voor deze training zijn geen toelatingseisen. Deze training is bedoeld voor medewerkers die werkzaamheden moeten verrichten aan lage druk flensverbindingen of volgens protocol dus onder hoge druk.

Wat wordt er behandeld in deze training?

  • Het openen en sluiten van flensverbindingen
  • Plaatsen en trekken van steekflenzen
  • Appendages
  • Boutverbindingen
  • Flenzen en pakkingsoorten
  • Gereedschappen
foto1

Door de Werken aan flenzen training heb ik geleerd veilig en efficient pakkingen te verwisselen aan flenzen.

Ted, uitzendkracht

section-img6

Locatie

De trainingen worden op onze locatie in Hoogvliet gegeven. We beschikken over een praktijkopstelling die voldoet aan de VCA infra eisen voor het praktijkdeel van het examen.

training2

Examens

De examens worden afgenomen door een door VCA infra erkend examenbureau. Deelnemers die slagen voor het examen ontvangen een SOG-diploma. Dit diploma is 5 jaar geldig.

Deze training in een andere taal?

Het examen Werken aan flenzen (volgens protocol) (SOG) kan afgelegd in de talen Nederlands, Engels en Duits. We sturen voor buitenlandse talen graag vrijblijvend een offerte op maat.

Offerte op maat

Aanmelden voor deze training

Voor het aanmelden van de training Werken aan flenzen (volgens protocol) (SOG) en het invullen van je certificaat hebben we onderstaande gegevens nodig. We gaan uiteraard zeer vertrouwelijk om met al je gegevens.